Ovog vikenda u gradu, publika je bila u prilici da uživa i ludo se provede uz nastup svoje omiljene, dve sjajne pevačice.

Skrećemo vam pažnju na njihove stajlinge: na opasno sexy stajling Ane Kokić i nežno romantični stil Marine Visković.

#All black nikad izazovnije i smelije modno izdanje Ane Kokić u stilu MTV zvezda

Zaštitni znak Ane Kokić je crna boja i ona je ostala verna svojoj omiljenoj boji i za nastup ovog petka u klubu kafani Tarapana.

Izgledala je tako vamp i zavodnički, kao slavne MTV zvezde, Madona i Britni Spirs, koje nastupaju u originalnim kostimima i posebno dizajniranim korsetima.

Ana Kokić je preko korseta obukla od čipkastog, prvodinog materijala dugu haljinu, u čemu je izgledala nikad bolje, veoma autentično, elegantno i drsko sexy, ujedno.

ana kokic stil 1

 

 

  • Beauty stil: ombre & šminka

Anin zaštitni znak je kosa nijansirana ombre tehnikom, koju je pustila da nonšalantno, opušteno pada u širokim talasima.

Ovoga puta je birala karmin u jarkoj boji, što je pun pogodak, jer je dodatno naglasio seksipil i dao joj na ženstvenosti.

#Šljokice i nežno neboplava boja u režiji Marine Visković

Za razliku od Ane, koja se odlučila za crnu boju, veoma opasni i "mračni" stajling, Marina Visković je za svoj subotnji nastup u klubu Teatro igrala na nežnost i romantičnu stranu ženstvenosti, odlučivši se za nežnu svetlo plavu boju.

Obukla je kratku i usku haljinu sa šljokicama, uz zlatni kaiš, vezan oko struka, što je sve naglasilo pevačicine bujne obline.

marina viskovic stil

 

 

  • Beauty stil: prirodni izgled

Popularna pevačica ima prirodnu boju kose, uz veoma suptilno izvučene pramenove u nešto svetlijoj nijansi i ovoga puta, kosu je pustila da joj veoma ležerno i u uvojcima pada.

Odlučila se za veoma neprimetnu šminku, što je samo zaokružilo nežni i romantični pevačicin izgled.

marina viskovic stil 1

Komentari