Na slikama iz grada od ovog petka skrećemo vam pažnju na ovaj veoma provokativan i zavodljiv modni trend: kratku, prekratku suknju, minjak.

#Moda iz 90-ih se vraća na velika vrata

Modni trendovi iz poslednje decenije XX ponovo su aktuelni, a jedan od njih je minimalizam u svim oblicima: od najjednostavnijih i najobičnijih mačjica i haljina, prekratkih majčica, koje otkrivaju stomak i prekratkih suknji, koje otkrivaju cele noge.

U 90-im su na našoj folk sceni svoje duge noge u minjacima pokazivale Sneki i Lepa Brena, koja je i pevala: "... duge noge za igranje, vitko telo za gledanje..."

U drugoj deceniji XXI veka, svedoci smo ponovonog oživljavanja interesa kako za muziku iz 90-ih, tako i za modu. "Klinke" koje sada izlaze u grad, odrastale su u 90-im uz njihove minimalističke modne imperative, od kojih je jedan i minjak.

#Kako sve da ga ukombinujete

Možete uz platforme, za koje se većina naših klaberki odlučuje, ali minjak će tako efektno erotično finiširati ultra duboke čizme do iznad kolena, a možete igrati i na klasičnu dužinu dubokih čizama.

Ma, za koju god obuću da se odlučite, duge noge će vam uvek doći do izražaja i izgledaćete zavodljivo, šik i sexy.

Možete nositi i samodržeće čarape i dopustiti da se ispod minjaka vidi njihov čipkani kraj, što je tako smelo i provokotavino, nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a vas će svi primetiti.

Definitivno, minjak sve frajere ostavlja bez daha i pameti, a vas će učiniti pravom kraljicom večeri!

minjak

minjak 0

minjak 2

Komentari