Pocepani džins nije komad koji se nosi samo tokom leta, već i tokom jesen/zima sezone.

#razni modeli

I tokom ovog jesenjeg perioda očekuju vas u raznim modelima. Možete birati između uskih ili širokih. Baggy & dečačke, tj. široki modeli, u kojima ćete se osećati potpuno opušteno, kao u džaku i dalje dominiraju.

Možete birati i prema tome koliko su pocepane i na kojim mestima, da li duž celih nogavica, ili samo na kolenima ili pak najviše na butinama.

#razni načini stilizacije

Pocepane farmerice će vašem izgledu defintivno dati na stilu i upečatljivosti. Možete ga stilizovati na rezne načine, u zavisnosti od prilike, mesta na koje izlazite, u zavisnosti od toga kako se osećate, u kakvom ste raspoloženju i kakav cilj želite da postignete, kakav utisak da ostavite.

Evo #5 načina na koji sve možete nositi ovaj večni komad i kako sve možete izgledati:

#1 urbano klupski autfit

Neophodan je u klupsko-urbanim autfitima za izlazak u neke od najpopularnijih gradskih klubova, gde se sluša i đuska uz urbani, elektro plesni ritam.

Obzirom da je u klubu vrućina kao da je leto, dominira pupak, tj. otkriveni stomak. Džins se kombinuje da li sa topićem do ispod grudi

pocepane farmerice

ili sa kariranim košuljama, za kojima su naše klaberke načisto poludele i koje se u glavni modni tok vraćaju u velikom stilu.

gaucosi urbano 1

Topić i karirana košulja će odlično pristajati jednom dobrom baggy komadu pocepanog džinsa.

#2 casual

Blisko klupskom izgledu, ali se razlikuje, jer npr. stomak može da vam bude pokriven i uz svo omiljeni pocepani džins možete obući sasvim opuštenu pamučnu majčicu ili bilo koji drugi ležerni komad, omiljeni džemperčić ili kardigan.

gaucosi ulicna moda

#3 all denim modna kombinacija

Takođe, jenda cela kombinacija u teksasu uvek je pravi izbor.

#4 krajnje elegantni stil

Kada uz pocepani džins ukombinujete krajnje eleganti komad, kaš što je svilena košulja ili bilo koji drugi decentni komad, kao što je bluza svedenih krojeva ili recimo sako, izgledaćete sexy i elegantno.

#5 rock star look

A ako se odlučite da pocepani džins ukombinujete sa decentnim modelom kožne jakne i kaubojkama, izgledaćete buntovnički, kao rok zvezda.

Na kraju, naravno, kada sve zaokružite šminkom i frizom, dobijate još jači izgled koji želite da postignete, da li opušteniji ili krajnje glam.

Šta kažete? Furate li vi pocepani džins i sa čim najviše volite da ga kombinujete?

Budite slobodni da nam u komentarima otkrijete svoje male modne tajne i trikove.

Komentari