Evo nekih od najupečatljivijih stajlinga, koje dominiraju među frajerima, koje fotkamo u gradu.

#1 klasičan stil

Najveći broj frajera, za izlazak odlučuje da obuče klasičnu košulju i to u raznim dezenima, da li jednobojnu, crnu ili belu ili se pak osmeli za pastelne nijanse, koje tradicionalno važe za "ženske boje", ali veliki proboj doživljavaju i u mušku modu i poslednjih godina mnogim momcima roze boja je nezaobilazna u modnim kombinacijama.

A mogu biti i kockaste ili prugaste košulje. Nose ih upasano ili ne, zakopčano ili raskopčano a ispod neku pamučnu usku majčicu.

Ako preferiraju slojevito stilizovanje, preko košulje će uvek obući npr. džemperčić.

klasican

#2 casual

Momci vole da ponekad potpuno opušteno izlađu u grad, u maltene izlizanoj, omiljenoj pamučnoj majčici ili duksu i da odaju taj utisak kao da su tek izašli iz kreveta.

Na njihovu sreću, natural look i pidžama style je u modi!

Doduše, mnogi uspešni ljudi uvek se pojavljuju u jednom te istom autfitu.

Steve Jobs, jedan od osnivača Apple nosio je samo jednu jedinu, onu crnu majčicu, tačnije rolku.

Mark Zuckerberg, osnivač facebook, uvek nosi samo jednu izlizanu sivu majcu, to sve zato jer ima mnogo pametnijih stvari na koje će da misli, od toga šta obući i kako modne komade ukombinovati.

#3 macho fazon

Da se razumemo, bilo koji odevni komad može se nositi i ležerno, sportski, a istovremno i macho i elegantno, sve je stvar stava i raspoloženja, harizme, je li.

Ali ovde pod macho mislimo na krajnje sofisticirane komade, kroj i materijale, kao i CRNU boju i mislimo na kožnu, bajkersku jaknu, da, koja će mu dati na opasnom, ozbiljnom i zavodljivom izgledu.

#4 elegancija

Neki frajeri izlaze u grad baš skockano, u sakoima, krajnje elegntnih materijala i krojeva, uz štosnu kravatu ili leptir mašnu.

elegancija 1

#5 urbano klupski look

Prepoznaćete ih po nezaobilaznom aksesorajzu, nakitu, lančićima, narukvicama i prstenju, kao i naočarima. Takođe, klaberi najviše vole i karirane košulje i široke baggy farmerice, spuštene do ispod pupka.

urbano klupski 0

#6 ekstravagantni stil

To je potpuno neki upečatljiv, smeli i samosvojni autfit.

#7 retro shic

Jedan sako od pliša daće vam tu notu shica i patinu nostalgije.

retro look

Budite slobodni da nam u komentarima ispod kažete koji muški stil se vama najviše dopada?

Komentari