tag 12 dejt

Otkrivamo vam 5 sasvim očiglednih znakova, koji govore da je on pravi, kao i da se vaša veza, odnosno odnos razvija u veoma ozbiljnom pravcu:

1. Ako vas je na prvi dejt, posle bioskopa, izveo na splav Tag

Dobro sad, šalimo se malo i aludiramo na to da je ovo mesto, koje ćete pronaći u #GdeIzaci ponudi, savršeno kako za prvi dejt, a tako i za taj ljubavni i romantični izlazak ako ste već u ili na pragu ozbiljne veze.

Ako drži do celokupnog ugođaja i uvek dobro promišlja gde ćete sesti na piće, i svemu je apsolutno važno, od ambijenta, koji mora biti veoma prijatan i opuštajući, romantični, a gde ćete veće romantike od blizine reke, pa sve do besprekorne usluge, ako ume da veoma znalački ispituje vinsku kartu i da vam naruči neko vino, koje će vas već od prvog gutljaju potpuno onako omamiti i osvojiti, onda je ovo siguran znak da ste naletele na Gospodina Pravog.

 

2. Usredsređen je na vas

Da bi neko bio usredsređen na vas, odnosno na bilo koje drugo biće, usredsređen i otvoren, pun razumevanja i poštovanja, prvo mora da bude veoma usredsređen na sebe (ali ne u narcističkom smislu), nego naprosto, treba prvo veoma dobro da poznaje sebe itd.

A zatim, dolazi to: da ume veoma pažljivo da vas sasluša, da isprati svaku vašu misao, da vas gleda veoma prodorno i ispitivački i da svojim odgovorima kao i pitanjima pokazuje interesovanje i razumevanje.

tag 11

3. Ume da vas zasmeje

Ovo je veoma bitno, da je duhovit i da uvek ume da vas zabavi i nasmeje. Uz njega vam nikada neće biti dosadno.

 

4. Ne libi se da vas poštenski iskritikuje

Ako ume da vam se usprotivi kontraargumetnima, da vas iskritikuje i skrene pažnju na sve ono što smatra da radite pogrešno ili da vam ne služi na dobro.

Ako je sposoban da vas "prevaspitava", da se tako izrazimo, upuštajući se sa vama u nova životna iskustva, kroz koja ćete zajedno odrastati i menjati se, a to znači da neće uvek glupo klimati glavom i ići vam niz dlaku, e ovo sve već defintivno otkriva da se radi o Pravom.

 

5. Bliskost

Na poslednjem mestu, ali ne i najmanje važno. To je ta bliskost i pripadanje, da kada se samo dodirnete, taj dodir kože i tela, miris, da je to to, o poljupcma i sexu, onda da i ne govorimo.

dasa iskusni

Da li ste već našle Gospodina Pravog? I šta mislite, da li se slažete sa ovde iznetim znakovima, koji će vam otkriti da je on taj Pravi?

Šta biste još pridodale na našu listu?

Komentari