naslovna za upecatljiv stil

Gradske cure, koje možete sresti u klabingu su kraljice stila, furajući kako savremene svetske trendove, tako i sopstveni, autentični stil, a koji ume, takođe, da se podudari i sa planetarnom modom.

Danas vam skrećemo pažnju na 4 potpuno neodoljiva, samosvojna i originalna styling-a, koje smo ove nedelje sreli u gradu.

1. Rihanna style

Zanosna pop, rnb muzička diva sa Barbadosa uvek iznova oduševljava svojim modnim stajlingom. Nedavno je prošetala veoma upečatljivu (svilenu) haljinu (ili kimono) sa narandžastim lotosima. (Izvor: Elle)

rihanna

A jedna od naših pevačica nas je u svojoj originalnoj modnoj kombinaciji neodoljivo pdosetila na Rianu.

Obukla je beli kombinezon, od laganog, lakog letnjeg materijala, sa isto tako narandžastim cvetom, doduše, sa ružama.

 

0 pevacica

 

2. Prirodni look

Natural look može biti da nikada nije ni izlazio iz mode, ali je trenutno jedan od glavnih svetskih modnih tokova, koji podrazumeva razbarušenu kosu i minimalno ili ni najmanje šminke i da izgledate kao da ste tek iz kreveta ustale.

A ova devojka ponosno i samosvojno fura prirodni izgled, neukrotive kose i potpuno prirodnog ombre fazona, sa ogromnim izrastkom, odnosno prirodnom boje kose, a po krajevima ostatci farbanja.

Crna svedena haljina, sa decentnim komadom nakita, nežnim lačićima odlično pogođen modni izbor.

nezna devojcica

3. Bočni dekolte

Bez obzira što je septembar, žarko sunce ne prestaje da prži i dekoltirani komadi su u modi. Pored tradicionalno obnaženih grudi, ramena i leđa, ovog leta u modi je još jedan dekolte, i to onaj bočni.

Naime, majčice i haljine sečene, duboko prorezane sa strane, a što se, naravno, ako hoćete što bolji sexy & hot efekat, nosi bez brusa ili topića.

bocni dekolte

4. Jesenji trendovi

Obzirom da najveće modne kuće već uveliko predstavljaju svoje Fall/Winter, kao i Pre-Fall kolekcije, tako je i ova sugrađanka svojim outfit-om pozdravila jesen i najavila šta će se nositi - džins, rese, jakne u nude boji, boje opalog lišća kosa i ukrasna traka oko glave.

gaucosi 92

Da li vam se dopadaju ovi modni stilovi, na koje smo vam skrenuli pažnju?

Komentari