Ggde god se pojavi mlada Anastasija, ćerka naše proslavljene, legendarne pevačice Cece, uvek je u centru pažnje i ni koga ne ostavlja ravnodušnim, osvoji sve poglede i uzdahe muškog dela gostiju.

Tako je bilo prethodnih večeri u klubu kafani Tarapana, gde smo ufotkali ovu lepoticu, koja nas je ponovo, po ko zna koji put, osvojila svojim stilom, elegancijom i šarmom.

Evo par beaty trikova mlađahne Cecine naslednice, kojima smo naprosto oduševljeni:

[KOSA]

#trendi nijansirana kosa

Anastasija fura ombre, koji joj tako savršeno pristaje, razlika u boji između korena i izrastka je veoma upečatljiva, mada ne i toliko dramatična.

Prelaz je urađen veoma vešto i profi i izgleda potpuno prirodno, nekako veoma suptilno tamnija boja izrastka preliva se preko dve nijanse, da bi završila u izrazito svetlim krajevima.

Sve ove boje nežnog prelaza od tamnijeg ka svetlom i sjaj u kosi izgledaju veoma lepo, kako kada je Anastasija nosi puštenu ravno,

anastasija boja kose

tako i kada je veže pozadi u punđu.

anastasija sa drugaricom

[CRNI LAJNER ZAŠTITNI ZNAK]

Zaštitni znak mlade lepotice je crni lajner, kojim su oivičeni kapci i tako joj pogledu daju dubinu, koji se (kapci iznad crne linije) nadograđuju senkama raznih boja, upečatljivim i razigranim koloritom i nežnim prelazima.

[SVE TRENDI BOJE KARMINA SAVRŠENO UKOMBINOVANE SA SENKAMA]

#ljubičasta

Ta tamno, zagasito ljubičasta boja koja dominiria na zimskim paletama šminke savršeno joj stoji i čak kada tu tešku, dramatičnu boju nosi uz iste takve boje na kapcima (prva gornja slika)

#roze

Nežna nijansa roze boje joj je omiljena i nju naravno kombinuje uz sve metalik sive, belkaste, srebnakste i crne tonove senki.

#nude

A nude karmin uz nežnu lila senku daje joj na romantičnom i nežnom izgledu princeze.

anastasija 00

Evo, možda vas ovi beuty trendovi, koje fura mlada i prelepa Anastasija Ražnatović inspirišu za vašu šminku i novu boju kose.

Budite slobodni, da nam u komentarima ispod napišete koji vam se make up najviše dopada, onaj uz nude karmin, roze ili pak dramatični, ljubičasti.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Klub Kafana Tarapana

Komentari