atmosfera tarapana 01

Posle niza gostovanja velikih muzičkih zezda, za večeras kafana klub Tarapana najavljuje nastup sjajne, veoma popularne i omiljene Milene Ćeranić, koja obećava savršeni nastup, pesmu i uzavrelu atmosferu.

Ako ste do sada slušali ovu zanosnu pevačicu, koja svojom harizmom i seksipilom zrači i osvaja, onda znate da možete očekivati besprekorni ugođaj. Ako do sada niste bili u prilici da je slušate, onda to definitivno uradite večeras.

Očekuje vas usijana atmosfera, koju će svojom pesmom, glasom i energičnim i harizmatičnim nastupom napraviti mlada i veoma popularna pevačica.

Uživaćete u svim svojim omiljenim pesmama, najvećim folk i pop hitovima, bez kojih se ludi provod ne može zamisliti, a u zapaljivom izvođenju Milene Ćeranić. Oduševiće vas iskrenom emocijom, kojom se predaje pesmi i ogromnom pozitivnom energijom, kojom zrači i koju prenosi i na goste.

Zato, za večerašnji savršeni izlazak izaberite kafanu klub Tarapanu, gde usijanu i veselu atmosferu garantuje sjajna i zanosna Milena Ćeranić.

Subotom vas očekuje Paparazzo bend.

Doživite odličnu atmosferu uz nastupe sjajnih muzičara i svoje mesto rezervišite na telefone 066/222-151, 066/222-152 ili 066/222-153.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Klub Kafana Tarapana

Komentari