atmosfera perper 27

Ove nedelje, kafana Perper merak dočekuje vas od ponedeljka do nedelje, svih sedam noći u nedelji, u veseloj i odličnoj atmosferi, uz nastupe najboljih i najpopularnijih muzičara.

Za ovu nedelju muzički program je sledeći:

Ponedeljak je rezervisan za nastup Dragi Domića, uz koga je, najbolji početak nedelje zagarantovan.

U utorak nastupa izvrsna plejada muzičara: Slađa Grozdanić, Neno Košuta, Hristijan Petrović i 3D bend uz čiji je posvećeni i energični, nadahnuti nastp, uvek veselo, ludo, odlično raspoloženo.

Sredom vas zabavlja Nemanja Nikolić, dok je četvrtak rezervisan za Botu i Dijamante, koji iz četvrtka u četvrtak prave sve bolju i bolju, uzavreliju atmosferu, donoseći odličnu pesmu, repertoar i nastup.

U petak će izvrsni sastav KAO KAO bend podići sve goste na noge već od početka večeri i prvih taktova i priuštiti vam atmosferu i provod za pamćenje.

Subotom vas očekuje naša veoma popularna pevačica, Jami, koja je zaštitni znak subote u ovoj veoma popularnoj gradskoj kafani i sinonim za savršenu, nežnu, veselu i opuštajuću kafansku atmosferu.

U nedelju za vaše najbolje raspoloženje i savršeni štimung osmomartovske večeri biće zaduženi muzičari, koji su vas zabavljali i utorkom, što obećava još jednu apsolutno fantastičnu i nezaboravnu noć.

Ove nedelje kafana Perper merak otvorena je za vas od ponedeljka do nedelje, svih sedam noći u nedelji, dočekujući vas uz vrhunsku i nenadmašnu muzičku ponudu, kao i besprekornu i profesionalnu uslugu.

Rezervišite svoje mesto na vreme, na sledeće brojeve telefona: 066/222 -151, 066/222-152 ili 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari