jos ovu noc topalko

Četvrtak je u kafani Još ovu noć tradicionalno rezervisan za nastup sjajnog Nebojše Vranjevca i Alter Ego benda, dok petkom ova kafana donosi gostovanja nekih od najpopularnijih muzičara sa domaće scene.

Sutra vas u kafani očekuje odličan nastup izvrsnih muzičara Topalka i Aleksandre Bursać, koji će svojim harizmatičnim i posvećenim pevanjem atmosferu dovesti do usijanja.

Ako ste i ranije bili u ovoj kafani, kada su Aleksandra i Topalko nastupali, onda znate da možete očekivati odličnu atmosferu, zapaljivu i strastvenu, iskrenu pesmu i nastup.

Ovo dvoje pevača u potpunosti se posvećuje muzici i gostima, tako da kada ih ponese dobra atmosfera, pevaće sve do jutra. Očekuje vas neponovljiva i jeidnstvena noć, obojena čarobno lepim vokalima i iskrenim emocijama, pretočenim u zanosne melodije i stihove.

Muzički program za ostatak nedelje je sledeći:

Subotom za vaše savršeno raspoloženje pobrinuće se sjajni Miamai benda, dok se nedeljom vesela atmosfera nastavlja uz još jedan vrsni sastav, a to je Desperado bend.

I ove nedelje svi putevi iskusnih kafanskih hedonsita vode pravo u kafanu Još ovu noć, gde vas zabavljaju samo najbolji i najpopularniji muzičari.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari