klub plastik 23

I ove sezone, u kultnom gradskom klubu Plastic očekuju vas najluđe žurke i usijana atmosfera, za koju su zaslužni, kako vrsni gradski disk džokeji i energični setovi, tako i urbana publika, dobro raspoloženi "klaberi", uvek orni za dobar, kvalitetan zvuk i ludi provod.

Ove sezone na repertoaru su sledeće žurke:

Sreda je rezervisana za Buzzin' Bad Brothers. Gradska publika koja prati Buzzin' godinama, zna da može očekivati odličnu žurku, usijanu klupsku atmosferu i najkvalitetniji, urbani zvuk.

Četvrtkom vas u klubu očekuje party brend JUMBUS. Turistička agencija Jungle Tribe organizuje pravi party džumbus, uz najbolje disk džokeje sa EDM scene, koji će svojim setovima zapaliti atmosferu.

Petkom je na repertoaru SUPERPLASTIC. Do jutra možete đuskati, družiti se, uživati i ludo partijati u zanosnim ritmovima house muzike.

Subotom se u klubu održava žurka pod nazivom HITCONTROL PARTY, a omiljeni i veoma popularni gradski disk džokejski tandem Ike & Prema, zavrteće vam pamet svojim užarenim i šarenolikim setom.

Na play listi se može naći apsolutno sve, od Rijane do progresivnog zvuka, od house do rnb, što ovu žurku čini posebno popularnom i nezaobilaznom.

Rezervacije na sledeće telefone 066/222 -151, 066/222-152 i 066/222 153.

Rezervacije na telefone

Komentari