bar retenzija 36

Četvrtak je u caffe baru Retenzija rezervisan za promociju, kao i degustaciju najboljih vina iz Vinskog doma Parežanin, petak za uživanje u koktelima, dok je subotom nezaboravno lepa noć neizbežna uz sjajnu svirku Nemanje Krivokapića.

U četvrtak, u ovom novo beogradskom baru, moći ćete da uživate u najboljim ukusima vina iz Vinskog doma Parežanin, proizvedenim prema vrhunskim tehnologijama, od najboljih i brižljivo izabranih sorti grožđa.

Otvorite svoja čula i prepustite se tom punom, jedinstvenom i neponovljivom ukusu i aromi, koja donosi sunce i toplinu hercegovačkog juga. Rale Parežanin, vinar, predstaviće vam i uputiti vas u sve tajne svojih vina.

"Ko ima dobro vino, ima dobrog prijatelja", poručuju iz ovog vinskog doma i bara.

Stoga, ne propustite prijateljsku atmosferu, ispunjenu istančanim uživanjem u jedinstvenim vinima iz Vinskog doma Parežanin, koja vas, naravno, ovog četvrtka, u baru Retenzija, očekuju po promotivnim cenama.

Petak je rezervisan za uživanje u najboljim koktelima, dok se subotnji provod nastavlja uz vrsnog i talentovanog gitaristu, Nemanju Krivokapića.

Ovaj mladi virtuoz, iz subote u subotu, vodi vas na nezaboravno lepo muzičko putovanje.

Ne propustite hedonističke noći na Novom Beogradu, u baru Retenzija!

Rezervacije na sledeće brojeve telefona 066/222 151, 066/222 152 i 066/222 153.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari