kafana terca 6

U kafani Terca sredom i četvrtkom se možete ludo provesti uz žestoke rock & pop ritmove, dok se vikendom provod nastavlja u nešto drugačijem maniru, uz boemsko merklijske, nežne tamburaške note.

Uz vrsne muzičare koji će vas zabavljati ovde i sjajne svirke, možete uživati i u svojim omiljenim pićima, po promotivnim cenama, što će sve učniti savršenim i nezaboravno lepim noći provedene u ovoj zemunskoj kafani.

Muzički program je sledeći:

Sreda je rezervisana za odlično muziciranje vrsnog muzičara, Danijela Bogdanovića, Dacha Mag. Uživaćete u svojim omiljenim pesmama, najvećim pop i rock, evergreen hitovima, koje će Dacha veoma posvećeno, strastveno i iskrneo odsvirati.

I to nije sve!

Jer je sreda rezervisana i za promociju rakije.

Pa tako, kako bi ugođaj bio poptun, sve vrste rakija su po ceni od samo 99 dinara

Četvrtkom se ludi i vatreni provod nastavlja u istom muzičkom ritmu, uz duo gitara, koji čine Davor Jovanović, učesnik popularnog serijala Prvi glas Srbije i kum Nikola.

A uz čarobne gitarske melodije, možete uživati u promo heineken 0.4l po ceni od 199 dinara.

Petkom vas ovde očekuje odlični tamburaški sastav Kavaljeri, koji će vam sasvim kavaljerski ulepšati noć, srceparajućim stihovima i melodijama na uvce.

Uz tamburice dobro se slaže vino, pa tako, prepustite se uživanju u dobrom Kovačević vinu. Na svaki proučen litar, kuća časti sa pola litra.

Subotom vas zabavlja još jedan aposlutno odlični tamburaški sastav, Afrička šljiva. Subota je rezervisana za promociju točenog amstel piva, 0.5.l po ceni od 200 dinara.

U nedelju se usijana atmosfera nastavlja uz Milutina Novovića i Ivana Krstića. A za vrelu atmosferu pobrinuće se i apsolutno neodoljiva akcija BOKAL rakije na BOKAL.

Rezervišite vaše mesto na sledećim brojevima telefona: 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari