kafana sumnjivog morala naslovna

Sinoć je u našem gradu otvoreno potpuno novo mesto za ludi provod, a to je kafana Sumnjivog morala. Sudeći prema atmosferi sa otvaranja, biće ovo još jedna apsolutno nezaobilazna destinacija na mapi prestoničkog najluđeg i najboljeg provoda.

Odlični muzički tandem Martin Ajdarević i Tijana Stojić, u pratnji Haus benda sinoć su svojom sjajnom svirkom podigli celu kafanu na noge.

kafana sumnjivog morala martin ajdarevic

Kako je noć domicala, a sa svakom novom pesmom, atmosfera se sve više zagrejavala. Lepe devojke su, u sevdahu, sa muzičarima u duetu, pevale sve svoje omiljene pesme.

kafana sumnjivog morala atmosfera

Među mnogobrojnim gostima, koji su uživali i provodili se, sreli smo i poznatog beogradskog frizera, Peđu Božića, prijatelja kafane.

kafana sumnjivog morala pedja bozic

Više fotografija, koje će vam dočarati veselu atmosferu sa otvaranja možete pogledati u našoj fb galeriji.

Večeras se vreli provod do jutra nastavlja uz odličnog Bojana Ćirjanića.

Ako ste kojim slučajem propustili noć velikog otvaranja, onda ne propustite usijanu i nezaboravnu, vrhunsku večerašnju žurku.

Pored odličnog muzičkog ugođaja, sjajnih muzičara, koji će vas ovde zabavljati, u kafani Sumnjivog morala moći ćete da uživate i uz specijalitet kuće - meze. Uz omiljeno piće, a ovde vas očekuje zaista veoma bogata ponuda najboljih piva, vina i rakija itd., možete se okrepiti zalogajima najukusnijih sireva, pršuta, kobasice ili maslina.

Okupite svoje društvo i obavezno dođite u novo-otvorenu kafanu Sumnjivog morala, koja će vas već pri prvom koraku ovde, pri prvom gutljaju omiljenog pića, od prve pesme, potpuno osvojiti zauvek!

Rezervacije na sledeće telefone 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari