kafana perper 21

Putem širokih novobeogradskih bulevara stižete do nadaleko čuvene kafane Perper merak, gde vas očekuju najbolje narodnjačke svirke i gostovanja najvećih muzičkih imena sa domaće estrade, koji donose neodoljivu, uzavrelu i nezaboravnu kafansku atmosferu.

Stoga, nimalo ne iznenađuje i ne čudi što se za ovu kafanu uvek traži mesto i stolica više. Naime, već danima unapred određena noć ume da bude rezervisana i kafana dupke ispunjena.

Pa vas tako ove srede u Perper meraku očekuje veliki Milanče Radosavljević i orkestar Andrije Jovanovića. Kada bude zapevao i kafanom se prolomi njegov glas i svi najveći kafansko-meraklijski hitovi, od sada već klasici, merak koji budete doživeli potpuno je neopisiv.

Dugo ćete u sećanju nositi ovu noć i opijajuće kafanske melodije.

U ovoj kafani se uopšte ne zna, niti može odrediti koja je noć bolja od koje, jer vas, zaista, iz noći u noć očekuju sve bolji i bolji umetnici, muzičari, apsolutni majstori svog zanata.

U četvrtak će vas pored Bote i Dijamanti do jutra zabavljati i njihova specijalna gošća Jana.

Petak je rezervisan za društvo još jedne legendarno velike pevačice, Vesne Zmijanac. Uživaćete u najvećim hitovima i omiljenim pesmama ove estradne umetnice, koji će vas pravo u dušu pogoditi.

Subotom vas u kafani očekuje apsolutno neodoljiva Jami, koja će vrelu kafansku atmosferu dovesti do usijanja.

Velika naša pevačica Zorica Marković vlasnica ove kafane, istančanog meraklijskog osećanja i sluha, pobrinula se da noći provedene ovde nosite u najlepšem sećanju, kao i da se uvek vraćate, kako biste doživeli ovu sasvim jedinstvenu, iskrenu i autentičnu kafnasku atmosferu.

Rezervišite svoje mesto na vreme, na sledeće brojeve telefona: 066/222 -151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari