klub stefan braun 3

Na slavnom 9. spratu u gradu, u Nemanjinoj ulici br. 4, u klubu Mr Stefan Braun očekuju vas najbolje klupske žurke u gradu svih sedam noći u nedelji. Svih sedam noći možete ludovati, đuskati, družiti se i neverovatno dobro, savršeno i nezaboravnose provoditi.

Čim izađete iz lifta, ugledaćete veliki šank, za kojim vas očekuju najbolji gradski barmeni, dobro raspoloženi, orni za ludo zezanje, koji će vas pored toga, što će vam smućkati najukusnije koktele i dobro animirati i zabaviti.

Kako se atmosfera bude sve više zagrejavala, uz odlične bitove, ritmove i muziku, kao i uz piće, šank postaje podijum za igu najlepših i najsolbodnijih gradskih cura, kao i frajera, što sve, morate priznati, daje neodoljivi šarm ovom popularnom prestoničkom klubu, koji već decenijama održava gradski klabing živim i postojanim.

Program je tematski zaokružen i tradicionalno vas očekuje sledeći program:

Ponedeljak je posvećen sakupljanju humanitarne pomoći, namenjene institucijama, pojedincima i organizacijama. Ponedeljkom su najbolje žurke u humanitarne svrhe, je li, u organizaciji mnogih poznatih javnih ličnosti, koje ćete sresti za šankom, za miks pultom, kao i među gostima.

Uglavnom, usijana klupska atmosfera ponedeljkom potpuno je zagarantovana.

Utorkom se đuskanje i zezanje nastavlja uz muziku 90-ih, dok je sredom vrhunska atmosfera zagrantovana uz disco house muziku.

Četvrtak je rezervisan za RnB i HipHop ritmove, dok vas se petkom i subotom ovde očekuje najbolja house žurka u gradu.

U nedelju je na repertoaru odlična svirka sjajnog Full House benda i dj Marko za miksetama kluba.

Budite u epicentru gradskog najboljeg klupskog provoda. Ne propustite lude žurke u klubu Stefan Braun i proverite zašto je ovaj klub toliko popularan svih ovih godina.

Rezervišite vaše mesto na sledećim brojevima telefona: 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Klub Mr Stefan Braun

Komentari