kafana sipaj ne pitaj 105

Kafana Sipaj, ne pitaj posle ludih, veselih i razigranih noći otvaranja, ove nedelje nastavlja u istom ritmu opijanja, vrhunske muzike i provoda. Vaša omiljena kafana otvara još jednu noć za ludi provod do jutra. Od sada se ovde možete provoditi, sipati i ne pitati i sredom.

Sredom će vas zabavljati odlični Marko Žujović. A pored odlične muzičke svirke, da bi ceo kafanski ugođaj bio potpun, očekuje vas i potpuno neodoljiva prpomotivna ponuda do 22:30h - bokal na bokal i metar na metar.

Četvrtak je rezervisan za ludu žurku uz Dejana Krstovića Medu i Kristinu Kuzmanovsku, dok se petkom najbolje kafanske noći u grada, nastavljaju uz sjajnu Teodoru Toković i Miroslava Ilića.

Subotom vas očekuje nezaboravno lepo uživanje uz vrhunski Taboo benda, dok je nedeljom najbolja kafanska atmosfera zagarantovana uz Nevenu Stojanović Nency i Bogdana Martinovića.

Odlični muzičari i vrhunske svirke u veoma posebnom, prijatnom i opuštajućem kafanskom enterijeru deo je čarolije ludih noći u ovoj prestoničkoj popularnoj kafani.

Rezervacije na telefone 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari