gdeizaci nagradna igra0

Do kraja avgusta, kada se održava BelgradeFoamFest Beach Edition možete se na raznim lokacijama grada fotografisati u veselim #GdeIzaci i Oktopod Travel foto ramovima i učestvovati u nagradnoj igri. Srećne dobitnike, očekuje potpuno fantastično i romantično putovanje za dvoje u Veneciju!

Juče, 25. avgusta imali ste priliku da se tokom dana fotografišete na Obilićevom Vencu, kao i na žurci na splavu Hot Mess. Svoje fotografije možete potražiti u galeriji fb stranice #GdeIzaci.

1. #GdeIzaci i #FoamFest nagradna igra - DAN 1. 25. avgust

Pronađite svoju fotku, pozovite prijatelje da vas lajkuju, komentarišu itd., jer 2 slike iz svakog dnevnog albuma sa najviše lajkova i komentara ulaze u trku za nagradno putovanje u Veneciju. O detaljima i propozicijama preseka, kao i izvlačenja detaljnije pogledajte ovde.

Glavna nagrada je putovanje za dvoje u Veneciju, na koju vas vodi Oktopod Travel, dok je druga nagrada vrhunski i nezaboravni provod za društvo na splavu kafani Uzbuna.

Pratite stranicu facebook/gdeizaci i budite na vreme informisani o tačnim lokacijama tima i satnici, kada se možete fotografisati u ramovima i učestvovati u nagradnoj igri.

Danas vas očekujemo ispred TC Ušća od 17h. Budite tamo!

Vidimo se!

Komentari