belgrade foam fest nagradna igra

Do 30. avgusta, kada vas očekuje spaktakularna žurka na otvorenom, na Adi, Belgrade Foam Fest Beach Edition, na ulicama grada možete sresti #GdeIzaci i BelgradeFoamFest tim, koga čine lepe i vredne devojke, kao i fotografi. Možete se ludo zabaviti, fotkajući se u #GdeIzaci i BelgradeFoamFest ramovima i ući u trku za glavnu nagradu - Oktopod travel poklanja putovanje za dvoje u Veneciju, a Splav Kafana Uzbuna poklanja piće za celo društvo uz nezaboravan provod na ovom splavu.

Takođe, fotkajući se možete osvojiti i dve ulaznice za BelgradeFoamFest Beach Edition, koje će #GdeIzaci ekipa dodeliti najluđoj fotki dana.

Danas vas lepe i raspoložene promoterke tima očekuju na Obilićevom vencu od 15h do 20h, kao i u večernjem terminu od 23h ispred splava Hot Mess.

Nemojte propustiti priliku i fotkajte se u ramovima. Vaše slike biće objavljene u Facebook albumu, na adresi facebook.com/gdeizaci. Svakodnevno na ovoj adresi možete potražiti svoje slike, zatim pozvati prijatelje da lajkuju i komentarišu.

Svakog dana 2 slike sa po najviše komentara i lajkova ulaze u finalni izbor za trku za glavnu nagradu - putovanje u Veneciju za dvoje, na koje vas vodi Oktopod Travel, ili piće za celo društvo na Splavu Kafani UZBUNA!

Takođe, bićete u prilici da svakodnevno osvojite karte za BelgradeFoamFest Beach Edition.

O detaljima i propozicijama preseka, kao i izvlačenja detaljnije pogledajte ovde.

Ne propustite da se fotkate u ramu. Fotografisanje vas očekuje i 30. avgusta, tokom same žurke, na Adi.

Pratite stranicu facebook/gdeizaci i budite na vreme informisani o tačnim lokacijama tima i satnici, kada se možete fotografisati u ramovima i učestvovati u nagradnoj igri.

Stay tuned!

Komentari