belgrade foam fest

Danas vam donosimo 5 razloga, zbog kojih morate posetiti Belgrade Foam fest Beach Edition. Pogledajte kojih je to 5 razloga zbog kojih naprosto morate biti na ovoj spektakularnoj žurci pod vedrim nebom, najvećoj na ovim prostorima, koja će okupiti 10 000 ljudi, željnih vrhunskog i nezaboravnog penušavog partijanja.

 

1. Savršen ambijent

Pod vedrim nebom, obale Savskog jezera predstavljaju savršenu scenu za vrhunsko pena partijanje da zore. Blizina vode, u kojoj se ogledaju svetiljke i zelenilo obližnjih krošnji, jeste idealna pozirnica za nezaboravnu žurku. Najlepše i najbolje žurke se dešavaju na otvorenom, na užarenim plažama južnih mora. I nešto od tog vrelog duha južnjačkog partijanja zaphanuće Beograđane i sve goste grada, koji dođu na Belgrade Foam Fest Beach Edition.

Sve posetioce očekuje to nestvarno, neponovljivo i jedinstveno iskustvo sa dalekih egzotičnih mesta čuvenih po najboljim festivalima i plažnim žurkama.

 

2. Vrhunski line up

Upoznati ste sa ovogodišnjim disk džokejima - ženskim i muškim delom ekipe, koji će za vas zavrteti najbolje ritmove i melodije house muzike. Svako od lajnapera ponaosob, na sebi svojstven načln, donosi posebnu energiju i strast, kojom će vas opčiniti i zapaliti.

Takođe, znate prema ranijim iskustvima sa Belgrade Foam Festa o kako se vrhunskoj muzičkoj atmosferi radi. A ako vam je ovo prvi put, eto jedinstvene prilike da se upoznate sa svetski priznatim i najboljim disk džokejima.

 

3. Nezaboravni provod u peni

Muzički ugođaj festivalskog dana ne bi bio potpun, a da nema pene. Pa tako i ove godine očekuju vas topovi, vrhunske pena-cice i naravno, nezaboravno partijanje u peni. Zaplesaćete uz vrhunsku muziku, okupani penom.

 

5. Odlično druženje i/ili nestvarno zaljubljivanje

Ovde možete upoznati lepe cice i vrhunske frajere. U žurci koja traje preko 24h sasvim je izvesno da jutro na obali gradskog mora, možete dočekati u zagrljaju nekoga koga ste upoznali te lude noći.

Amijent za druženja i zaljubljivanja potpuno je pogodan i nestvarno je romantičan.

 

5. #GdeIzaci i #Oktopod travel nagradna igra

Na Adi će vas očekivati i vredni fotografi #GdeIzaci tima koji će svojim objektivom marljivo pribeležiti svaki detalj ove vrhunske žurke. Takođe, pored fotografisanja, imate priliku da učestvujete i u nagradnoj igri, a glavna nagrada za srećne dobitnike jeste Oktopod putovanje za dvoje.Ovo su samo neki od razloga, zbog kojih se uskoro vidimo na Adi!

A do tada, pratite svoj omiljeni web portal gdeizaci.com i budite na vreme obavešteni o svim pojedinostima.

Komentari