kafana sipaj ne pitaj 15

Ovog puta, kafana Sipaj, ne pitaj otvara vam vrata u četvrtak i dočekuje vas iz večeri u veče, sve do ponedeljka u veseloj i ludoj atmosferi. koju će svojim nastupom napraviti samo najbolji i vama najomiljeniji pevači.

#Provod počinje u četvrtak uz vama dobro poznati pevački tandem

Provod počinje četvrtkom uz nastup jednog veoma popularanog pevačkog para, koji gosti naprosto obožavaju, a to su Meda i Ivana Bojanović.

Meda i Ivana su posle dužeg perioda ponovo sa vama četvrkom u kafani Sipaj, ne pitaj i svi fanovi ovo dvoje pevača, kao i verni gosti ove kafane ne propuštaju ovo savršeno veče i provod četvrtkom.

#Luda i vesela atmosfera iz večeri u veče, sve do ponedeljka

Iz večeri u veče, temperatura progresivno raste, energija se povećava i atmosfera postaje veselija i opuštenija, otkačenija i luđa.

U petak je tu za vas još jedan sjajni pevački tandem, Neša Jovanović i Kristina Kuzmanovska, a za subotnju usijanu atmosferu zadužen je Taboo bend.

U nedelju vas očekuje Marko Žujović i Dara Moldovan, a nova nodelja počinje žestoko i veselo i ponedeljak prolazi u najboljem raspoloženju uz Nency i Tribal bend,

  • vrhunski, najbolji i vama najomiljeniji pevači, koji tako profi i iskusno prave odličnu atmosferu
  • prijatni i opuštajući ambijent ove kafane
  • odlična ekipa koja se ovde okuplja
Sasvim dovoljni razlozi da ne propustite savršene večeri i ludi provod, od četvrtka sve do ponedeljka, u kafani Sipaj, ne pitaj.

 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari