kafana plavi adnjeo 02

Ove nedelje, kafana Plavi anđeo dočekuje vas od utorka do subote, donoseći nastupe samo najboljih pevača i najpopularnijih bendova, uz koje je atmosfera uvek uzavrela i vesela.

A odličnoj atmosferi doprinose i brojne promocije pića, na koje ste navikli, kada je reč o ovoj kafani.

#muzički progoram

Kafana vam otvara vrata utorkom, kada vas zabavlja Mišel Gvozdenović i Nevena Cevap.

Ako ste se u prvi mah zapitali i zabirnuli, ako je sa repertoara skinuto vaše omiljeno Arapsko veče nedeljom, nema mesta brizi, jer od sad au čarima Orijenta možete uživati sredom.

Uz nastup Stevice Kovačevića, sredom će plesati trbušna plesačica Nevena Salome, koja će dodatno zagrejati temperaturu svojim zavodljivim plesom.

U četvrtak vas očekuje Lazar Stamenić Laki i Atraktivo bend, dok je vikend rezervisan za pravu ludnicu uz najbolje gradske bendove.

Petkom je to Libero bend, a subotom Intimo.

#promocije pića

Utorkom se uživa lagana i sporo uz dobro vino, i to za samo 120 dinara. (vino kuće 0,2).

Sredom su u promotivnoj ponudi kokteli, po ceni od 220 dinara. takođe, obzirom da je od sada sreda rezervisana za uživanje u čarima Orijenta, ne može proći bez nargile, koja vas očekuje po ceni od 400 dinara.

Četvrtkom, petkom i subotom luduje se i uživa žešće, uz promocije žestokih pića.

Krećemo četvrtkom uz smirnof, petkom uz ballantines, a subotom je u promotivnoj ponudi johnie walker.

#savršeni provod

I ove nedelje, od utorka do subote, kad god biste se malo opustili i uživali, pravac na Skadarliju i kafanu Plavi anđeo, gde njeni sjajni muzičari i promocije pića obećavaju savršeni provod i štimung.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari