klub kafana tarapana milica todorovic

Sreda je i u ovoj jesen/zima sezoni u Klubu kafani Tarapana rezervisana za velika gostovanja najpopularnijih pevača sa estrade.

Posle brojnih nastupa najvećih zvezda, ove srede, Tarapana će ugostiti još jedno veliko pevačko ime, pevačicu, za kojom je publika naprosto luda.

Ove srede, u goste nam dolazi sjajna Milica Todorović, koju svi ljubitelji dobre pesme i provoda, naprosto obožavaju, i to ne samo muški deo gostiju, nego podjednako, i žene i frajeri.

Ova mlada Kruševčanka, pored svog izuzetnog vokala i pevačkog talenta, može se pohvaliti i svojim izgledom i to veoma prirodnom, nenapadnom, jednostavnom lepotom, koja je na našoj estradi sve ređa i ređa pojava, kao uostalom, i modnim stilom, mladalačkim, smelim, sexy i zavodljivim, a istovremeno, veoma svedenim i sa ukusom, a što je priznaćete, takođe, još jedna veoma retka pojava na našoj estradi.

Zato, ne propustite ovu odličnu, najbolju sredu u gradu, u klubu kafani Tarapana, uz nastup veoma popularne pevačice, izuzetnog vokala i pevačkog talenta, kao i jedinstvene lepote i stila na našoj estradi, Milice Todorović.

Vidimo se na još jednoj ludoj i nezaboravnoj žurci sredom u Tarapani!

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Klub Kafana Tarapana

Komentari