restoran tornik hrana

Na Novom Beogradu, u okviru TC Fontana, očekuje vas ušuškano i toplo mesto, restoran Tornik, koji u svojoj bogatoj ponudi ima najveće specijalitete domaće, tradicionalne kuhinje, pa zatim tako raznovrsnu vinsku kartu i kartu pića, gde će svi istinski zaljubljenici u dobar zalogaj i gutljaj pronaći nešto za sebe.

#savršena kuhinja

U kuhinjskoj ponudi možete naći ne samo dobro poznata jela naše kuhinje, već i drugih, vama omiljenih jela mediteranske i italijanske, kao i iz francuske kuhinje.

Vrsni i iskusni kuvari ovog restorana će vam sa puno ljubavi, veštine i iskustva, prema tajnim, starim dobrim, proverenim receptima zgotiviti najukusnije zalogaje, u kojima ćete svim čulima uživati.

#bilo da dolazite sa prijateljima, porodično ili u paru, ovo je pravo mesto!

Bilo da dolazite sa prijateljima na ručak ili laganu večericu, ili ste se pak odlučili da ovde dođete vikendom na porodični ručak, ovo je pravo mesto, moći ćete u potpunosti da se opustite, uživate u društvu, hrani i razgovoru.

Takođe, ako dolazite sa voljenom osobom, ovo mesto vam pruža savršenu intimnost, moći ćete da se osamite od ostatka sveta i uživate u dobrom vinu iz odlične ponude restorana, kao i u omiljenim zalogajima.

restoran tornik vina

Ako do sada kojim slučajem niste dolazili u ovaj restoran, preporučujemo vam da propust odmah ispravite.

Bićete oduševljeni ugođajem i ponudom, savršenim ukusima i mirisima, koji stižu iz restoranske kuhinje, da će ovaj restoran postati jedna od vaših omiljenih i nezaobilzanih destinacija za okupljanje, ručak i uživanje.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari