kafana cudna noc 28

U ponedeljak kafana Čudna noć će proslaviti 2. rođendan uz mnogobrojne goste sa estrade, koji će, uz brojne verne goste kafane, uveličati rođendansko slavlje i svojom pesmom doprineti veseloj slavljeničkoj, ludoj i uzavreloj rođendanskoj atmosferi.

#u ponedeljak veliki rođendanski party

Dođite na veliki rođendanski party svoje omiljene kafane na reci, kojim će ovo mesto obeležiti dve veoma uspešne sezone, koje vam je ostavio u najlepšem sećanju.

Za dobro raspoloženje biće zaduženi vrsni pevači, omiljeno piće, kao i torta i slatkiši. Očekuje vas mali vatromet, gašenje svećica i baš dobra, ona prava rođendanska, vesela, uzbudljiva i euforična atmosfera i raspoloženje.

#u utorak Gipsy Night

A u utorak se već luda atmosfera i provod nastavlja nesmanjenom žestinom uz "ciganski" topli, razobručeni, nostalgični, veseli, tužni, ljubavni i romantični ritam i melos.

Od utorka 1. decembra, pa svakog utorka, očekuje vas veče pod nazivom Gipsy Night i provod uz sjajnu ekipu pevača.

Utorak u Čudnoj noći je novo nezaobilazno veče na gradksoj mapi dešavanja.

Zato, budite in, budite u toku sa svim najboljim žurkama i provodom u gradu, ne propustite Gipsy utorak na reci, u kafani Čudna noć.

kafana cudna noc utorak

Ne propustite najbolji i najluđi početak sledeće nedelje!

Ne propustite ponedeljak i utorak u kafani Čudna noć!

U ponedeljak dođite da ludo i veselo proslavimo drugi rođendan, dođite na tortu, dobru pesmu i druženje, a utorak na Gipsy Night.

Vidimo se na reci!

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari