2185 plan b

Pozivamo vas da večeras prisustvujete otvaranju novog kluba, Plan B, i uverite se zašto će biti jedno od najboljih mesta za provod u Beogradu.

Čekaju vas mnoga iznenađenja na otvaranju i naravno spektakularan muzički program. Aco Pejović, Marko Bulat i Željko Vasić i mnogi pevači će se pobrinuti da se provedete fantastično, i odaberete novu destinaciju noćnog provoda. Zato, bez razmišljanja, dođite i uverite se zašto!

2185 zeljko vasic

Naravno, večeras je tek početak. U petak je na programu pobednik ''Prvog glasa Srbije'', veliki talenat Davor Jovanović!

U subotu, za fenomenalnu armosferu, pobrinuće se Toca - poznati klubski pevač i rođeni brat Dejana Milićevića!

Fenomenalan muzički program, poznate zvezde, odlična atmosfera, velike količine pića, egzotični kokteli i još mnoga iznenađenja vas čekaju! Savremen i atraktivan prostor, kao i kvalitetno ozvučenje, izdvajaju Plan B od ostalih klubova.

Klub Plan B je novi klub u Beogradu, nalazi se na mestu nekadašnjeg kluba Opposite, ulici Mitropolita Petra 8. Potpuno renoviran prostor, sa velikim separeima, modernim dizajnom i nižim cenama u odnosu na ostale beogradske klubove.

Zbog velikog interesovanja pozivamo vas da rezerivišete svoje mesto na vreme! Rezervacije su besplatne, ali obavezne : 062/222-152; 066/222-152

Komentari