94 17

Na pomolu je još jedan ludi klupski vikend na Savi, na splavu kluba 94 i 5 naprosto neodoljivih razloga zbog kojih se ne propušta!

1. Najbolja klupska muzika

Pure Cream petkom donosi najbolji rnb zvuk, koji tamo pred jutro prelazi u house, dok subotnja kultna žurka Somebody Call The Doctor, obećava vreli house zvuk, uz koji se đuska i luduje, neumereno i neumorno.

Kao i uvek, odlična muzika u iskusnom i proverenom izboru najboljih gradskih disk džokeja i ovog vikenda dobro će vas razdrmati i energizovati.

 

2. Najazgondije klaberke

Ovde izlaze otkačene, slobodne i opuštene klaberke, sa kojima možete đuskati, u koje se možete zaljubiti, koje će vas startovati i koje će vas oboriti na pod.

94 74

3. I klaberi

Mesto ne manjka ni u frajerima, naprotiv.

Sa kojima se možete ludo zabaviti, izđuskati, upoznati, zaljubiti.

94 43 frajeri

4. Hot go go igračice

One su ovog leta glavna atrakcija u nekim od najpoznatijih i najpopularnijih gradskih klubova na Savi i neće vas ostaviti ravnodušnim, kako svojim vrelim i sexy stajlingom, tako još vrelijim i sexy plesom.

94 14 go go igracice

5. Uzavrela, luda i razuzdana klupska letnja atmosfera na reci

Između dobro raspoloženih, opuštenih gostiju, koji đuskaju i zezaju se, stvara se taj pozitivni ludi, letnji vajb, na čijim se frekvencijama srećemo i ovog vikenda!

Vidimo se na Savi!

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari