uzbuna 44 naslovna

Evo 7 savršenih, zabavnih, inspirativnih predloga šta sve možete uraditi i kako se provesti ovog vikenda na splavu kafani Uzbuna.

1. Izaći u dvoje

Romantični letnji ambijent ovog mesta idealan je, kako narvno za izlazak sa društvom, tako i sa voljenom osobom.

Ovog vikenda, ovde možete izaći sa svojim dečkom/devojkom i uživati u nežnostima, dodirima i poljupcima.

uzbuna 33

2. Izaći na prvi dejt

A možete izvesti i nekoga ko vam se sviđa na prvi dejt. Opuštena, vesela i prijatna atmosfera, koja ovde vlada, učiniće da se opustite, ako ste napeti i upoznavanje i razgovor će teći sasvim ležerno.

uzbuna 31 dejt

3. Upoznati zgodne frajere

Ako izlazite u društvu drugarica i baš ste u raspoloženju da upoznate neke nove face, ovde ćete sresti samo najzgodnije.

uzbuna 37

4. Ili cice

A ako izlazite u društvu drugara i u fazonu ste startovanja dobrih riba, one na splavu kafani Uzbuna ne manjkaju. Naprotiv.

uzbuna 017

5. Zaljubiti se

U razgaljenoj kafanskoj atmosferi, možete se i ludo zaljubiti, a to pogotovu ovih noći dok su Venera i Mars u konjukciji u Lavu, a što pogoduje je li, fatalnim susretima, razbuktavanju strasti i zaljubljivanju.

 

6. Fotkati se i pozirati

Kao i uvek, ako želite profi fotografije, tu su pravi majstori zanata, zaljubljenici u fotografiju i pravi umetnici, fotografi #GdeIzaci, koji će vam napraviti nikad bolje fotos.

 

7. Plesati, uživati u društvu, piću, muzici i letnjem ambijentu

I naravno, lude i nezaboravne letnje večeri na reci, uz najlepši pogled i najbolju muziku (za muzički program pogledajte početnu stranu sajta) ne ginu vam.

uzbuna 53

Da li vam se sviđaju naše ideje? I kakvi su vaši planovi za ovaj vikend?

 

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari