3848 kafana druga kuca 26

U ovu kafanu možete dolaziti baš svakog dana, i osećati se kao kod kuće! Sprema vam super zabavu iz noći u noć, a tako je i ove praznične nedelje!

Za uskršnje nedeljno veče, idealna je prilika da svratite baš u ovu kafanu jer vas tamo čeka izvrsni Filip Mitrović i veče pod nazivom: "Nedelja, i svi smo tu"!

Sve u vezi sa ovom kafanom sluti na dobar provod, i ne morate uopšte sumnjati da će tako i biti! Odmah nakon Uskrsa, imate priliku da ponovo dođete, repertoar je fantastičan i sigurno će vas oduševiti!

Od ponedeljka do nedelje, mnoštvo sjajnih bendova i nastupa na kojima imate prilike da prisustvujete, očaraće vas i zauvek osvojiti!U ponedeljak vas čekaju Nikola Bobar i White city bend, odmah narednog dana, na programu je "veče prijatelja" uz Peđu i Enđži. Provod se nastavlja i u sredu, kada je nastup fenomenalnog Beso de Loco benda! U četvrtak je "kafansko veče" sa Ivanom Petrovićem, kao zagrevanje pred vikend! Petak je ponovo rezervisan za Nikolu Bobara, a u subotu vas zabavljaju Endži i Druga kuća bend!!!

Kafana Druga kuća, nalazi se Nušićevoj ulici br. 27, u novom i većem prostoru koji je oličenje prave kafane!

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Kafana Druga Kuća

Komentari