3847 kafana oma moja 43

Ove uskršnje nedelje, zaputite se u kafanu Ona moja, jer tamo je za vas organizovana prava kafanska uživancija, a tu su i iznenađenja kojima vas vaša omiljena kafana časti u duhu praznika!

O ovoj kafani ne mora mnogo da se priča! Njena neprestana popularnost i neizmeran broj zadovoljnih gostiju dovoljno govore o tome kakav provod ona nudi! Kao što kaže ona stara: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu!" Ovde se vodi upravo tom izrekom, i svako veče u ovoj kafani upotrebljeno je baš na pravi način, zato je mnogima stvarno najlepše mesto!

Čak i za Uskrs, imaćete prilike da se prepustite pravom kafanskom uživanju uz Džonija i Workerse! Ove nedelje čekaju vas super muzika, odličan ambijent, gomila pozitivnih i nasmejanih ljudi, ali i specijalno iznenađenje! U pitanju je tradicionalno uskršnje tucanje jaja! Imaćete priliku da da osvojite fenomenalnu nagradu! Predstavnik svakog stola će izabrati po jedno jaje, i nakon fer takmičenja, sto onoga čije jaje bude najjače pije na račun kuće!

Samo "Ona moja" uvek misli na vaš dobar provod, i nudi vam zabavu koja ne prestaje, iz dana u dan! Čak i za Uskrs imate priliku za najbolji kafanski provod u Beogradu! "Ona Moja" vas čeka širom otvorenih vrata!!!

Kafana Ona moja, nalazi se na Vračaru, na dobro poznatoj adresi, Vojvode Šupljikca 31a. Ovo je adresa vašeg dobrog provoda!!!

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Kafana Ona moja

Komentari