3830 kafana aj da probamo 24

Sklonite se od kiše i ružnog vremena, i nađite utočište ove subote na Senjaku, u ušuškanoj atmosferi kafanice Aj da probamo!

Topla i prijatna atmosfera, uvek ljubazni domaćini i tamburaši koji će vam zagrejati i srce i dušu, i više su nego dovoljni razlozi da vaš izbor ove subote, 19. aprila, bude kafanica Aj da probamo!

Ovo je mesto gde se zaboravlja na probleme, i gde ćete lek za dušu i sve što vas muči naći u melodijama vaših omiljenih pesama, koje izviru sa žica vrsnih akustičnih tamburaša! Tu su i kvalitetna vina, kao i širok spektar drugih pića uz koja će veče još lepše da vam proteče! Zaboravite na vreme i sve što vas brine, i dođite na mesto gde će biti ispunjeni svi vaši boemski prohtevi!

Oni koji žele da proslave u ovoj kafani rođendan, momačko ili devojačko veče, diplomu ili bilo šta drugo neka ne traže drugo mesto za to! U kafani Aj Da Probamo, slavljenika i njegovo društvo očekuje specijalno iznenađenje!

Ovo je naša preporuka za vaš neponovljiv provod i prekrasan kafanski doživljaj u ovim aprilskim noćima! Vreme je da saznate šta znači istinski kafanski ugođaj!

Kafana Aj da probamo nalazi se u samom srcu Senjaka, u Kozjačkoj ulici broj 29.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon: 066/222-152 i 062/222-152

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari