3818 kafana stikla i burence 01

Kafana - Štikla i burence ove subote sprema savršen kafanski provod koji se ne može meriti sa provodom u drugim kafanama naše prestonice!

Ove subote, 19. aprila, sa svojim najbližima krenite u kafanu Štikla i burence! Tamo vas čeka pravo kafansko uživanje uz talentovanog Vladu Cvetkovića, koji će vam navući osmeh na lice sjajnim glasom i svim vašim omiljenim hitovima!

Iako relativno nova, kafana Štikla i burence preti da postane jedno od vodećih kafanskih odredišta u gradu! Razlozi za to su mnogobrojni, a mi ćemo vam navesti samo neke: prelep ambijent, odlična muzika, atmosfera koja je uvek na zavidnom nivou i mnogo nasmejanih lica i prelepih devojaka!

Ali ne morate nam verovati na reč! Pozovite neki od dobro poznatih brojeva telefona, rezervišite sebi mesto u ovoj kafani i uverite se zašto za tako kratko vreme postala tako popularna, i zašto se u nju svi ponovo vraćaju! Ubeđeni smo da ćete nakon prve posete i vi postati njeni redovni gosti!

Priuštite sebi vikend u znaku najluđeg kafanskog doživljaja, a on vas čeka u kafani Štikla i burence!

Kafana Štikla i Burence nalazi se na Vračaru, na uglu Đerdapske i Šumatovačke ulice, trideset metara od Južnog bulevara.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari