3803 klub xy Nemanja Stevanovic

Ako se razmišljate kuda u provod ove subote, imamo rešenje za vas! XY klub i ove nedelje ima najbolji muzički program, a za subotu je zakazan pravi spektak, jer nastupa Nemanja Stevanović!

Tek otvoreni klub XY, definitivno je postao vodeće mesto za izlazak u Beogradu! Tamo vas svake sedmice očekuju fenomenalni nastupi najboljih pevača i bendova, enterijer koji se ne može meriti sa drugim klubovima u gradu i uvek luda i vrela atmosfera!

Ova subota, 19. april, rezervisana je za još jednu fenomenalnu žurku, a mikrofon će biti u rukama sjajnog Nemanje Stevanovića! Neko poput njega vam je trebao, da vam priredi izvrstan provod i nezaboravnu subotnju noć!

Ako ste nestrpljivi, i ide vam se u provod što pre, u klub svratite i u četvrtak, jer je tamo samo za vas, naš, sa razlogom najpopularniji bend - Lexington! Ovo je sasvim dovoljna garancija za još jedan nezaboravan izlazak!

Ako znate šta je dobar provod, i cenite profesionalnu uslugu i odličan muzički program, XY klub će sigurno postati vaša omiljena destinacija za izlazak! Ali već je mnogo onih kojima je ovo omiljen klub, pa preporučujemo da što pre rezervišete svoje mesto, kako ne biste propustili da budete deo spektakla koji vas očekuje!

Rezervacije su besplatne, ali obavezne!

XY klub nalazi se na Čukaričkoj padini, u Ulici Milorada Jovanovića 9.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Komentari