3799 brodolom

Splav kafana Brodolom je nešto još neviđeno u noćnom životu Beograda, a svečano otvaranje je ove srede, 16. aprila!

Zaboravite sve što ste do sada videli i iskusili i spremite se da doživite Brodolom!

Ambijent ove kafane na vodi koncipiran je tako da podseća na pravi srednjovekovni brod, sa mrežama za ribu, drtvenim stolovima, globusima i mnogim oslikanim detaljima sa gusarskih brodova, a osmišljen je od strane profesionalnih scenografa i sigurno će osvojiti već pri prvoj poseti!

Sezona provoda na vodi polako počinje i Beograd se spušta na reke. A ljubitelje kvalitetnog kafanskog provoda ove sezone čeka pravi brodolom na reci, iz noći u noć! Ovaj brod niko ne želi da napusti! Provod koji nema zamenu i ljuljanje sve do ranih jutarnjih časova naći ćete samo na splavu kafani Brodolom! Splav kafana Brodolom je originalno osmišljena priča, za sve urbane beogradske ekipe koje su uvek u potrazi za nečim novim i boljim! Vaša potraga se završava ovde - od Brodoloma nema bolje!

Svečano otvaranje zakazano je za sredu, 16. april, a za vašu dušu pevaće Aleksandar Petrović ACKO, a specijalni gosti večeri biće: Saša Matić, Marinko Rokvić, Topalko, Jovan Perišić i mlada zvezda Granda Aki Marković. U četvrtak, 17. aprila nastupaće Magla bend, a treći dan otvaranja, 18. april, rezervisan je za fanstastični nastup Jovana Jovanovića!

Na Brodolomu vas čeka nešto što još niste imali prilike da vidite i samo to je dovoljna pozivnica da što pre posetite ovo autentično beogradsko mesto! Svaka noć na Brodolomu biće svojevrsna avantura i neponovljiva uspomena!

Splav kafana Brodolom se nalazi na Zemunskom keju, odmah preko puta hotela Jugoslavija, odnosno Grand Casina.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Komentari