3733 kafana sipaj ne pitaj 46

Kafana - Sipaj, Ne Pitaj je pravo mesto za sve kafanske sladokusce željne ozbiljno dobrog provoda, koji vam je dostupan pet dana u nedelji!

Sreda je definitivno dan koji morate da doživite u kafani Sipaj, ne pitaj! To je idealno vreme za punjenje baterija uz sjajnu atmosferu koju će napraviti Marko Žujović i Ivana Bojanović. Ovaj tandem iz snova će vam začiniti noć najboljim hitovima uz koje ćete zaboraviti na sve i prepustiti se čarima pravog kafanskog provoda!

Četvrtak je dobro poznat po sjajnim nastupima Dejana Krstovića - Mede i zna se već kakva ludnica vlada kada ovaj finalista Prvog glasa Srbije uzme mikrofon u ruke!

Jovan Jovanović sa bendom vas čeka petkom u Sipaj, ne pitaj, a provod ništa manje dobar nego prethodnim danima! Sve ovo je zagrevanje za subotu, koja ruši sve tabue kafanskog uživanja uz neprevaziđeni Taboo bend! A u nedelju vas u vašoj omiljenoj kafani čeka Nevena Stojanović - Nency!

Nemojte dozvoliti da vam prepričavaju provod u kafani "Sipaj, Ne Pitaj" - vreme je da doživite najbolji provod u Beogradu!

Kafana Sipaj, ne pitaj se nalazi ispod Mostarske petlje, u sjajnom prostoru koji odiše kafanskim duhom čim zakoračite u njega. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je veliki parking, a ako popijete pa želite da se autobusom vratite kući na Mostaru svakako staje veliki broj gradskih linija.

Ove sezone kafanske sladokusce svi boemski putevi vode u kafanu SIPAJ, NE PITAJ!

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari