3731 kafana sevdah 3

Kafana Sevdah je jedna od novijih kafana u Beogradu i svakog vikenda vam sprema savršen kafanski ugođaj!

Za kratko vreme, ova kafana je stekla odličnu reputaciju među kafanskim ljubiteljima i preti da postane jedna od omiljenih prestoničkih kafanskih destinacija.

U toku dana, ovo je idealno mesto da sa prijateljima svratite na izvrsnu i kvalitetnu klopu, dok se vikendom uveče pretvara u pravu kafanu, gde možete da se opustite i zabavite uz sjajan muzički program!

Prelep izvorno-kafanski ambijent, uz karirane stolnjake i detalje od drveta i cigle nudi prisnu i toplu atmosferu, u kojoj ćete se osećati veoma prijatno.

Za vaš dobar provod i uživanje organizovan je odličan muzički program uz tamburaše "Do poslednjeg daha" koji za vas sviraju četvrtkom. Očekujte fenomenalnu muziku uz koju ćete konačno shvatiti šta je pravi sevdah i koja će vas zaista držati na nogama do poslednjeg daha. Petkom i subotom su na repertoaru Katarna Gardjan i Marko Milošević uz De Facto bend, a atmosfera doseže neslućene visine!

Ovo je jedna od retkih kafana na Novom Beogradu, ali je opravdala sva očekivanja, zbog čega se i svaki gost koji bar jednom dođe ovde, uvek ponovo vrati! Posetite i vi ovu izuzetnu kafanu i priuštite sebi jedan odličan izlazak!

Kafana Sevdah je novootvorena kafana na Novom Beogradu, na uglu ulica Goce Delečeva i Pariske komune. Adresa ovog dobrog provoda je Sremskih odreda br. 1.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari