Splavovi, klubovi i kafane Beograd
Početna Novosti Najave Večeras otvaranje novog kluba Plan B

Večeras otvaranje novog kluba Plan B

Najave
07. novembar 2013.

Večeras se otvara novi klub u Beogradu, Plan B!

plan-b

Pozivamo vas da večeras prisustvujete otvaranju novog kluba, Plan B, i uverite se zašto će biti jedno od najboljih mesta za provod u Beogradu.

Čekaju vas mnoga iznenađenja na otvaranju i naravno spektakularan muzički program. Aco Pejović, Marko Bulat i Željko Vasić i mnogi pevači će se pobrinuti da se provedete fantastično, i odaberete novu destinaciju noćnog provoda. Zato, bez razmišljanja, dođite i uverite se zašto!

zeljko-vasic

Naravno, večeras je tek početak. U petak je na programu pobednik ''Prvog glasa Srbije'', veliki talenat Davor Jovanović!

U subotu, za fenomenalnu armosferu, pobrinuće se Toca - poznati klubski pevač i rođeni brat Dejana Milićevića!

Fenomenalan muzički program, poznate zvezde, odlična atmosfera, velike količine pića, egzotični kokteli i još mnoga iznenađenja vas čekaju! Savremen i atraktivan prostor, kao i kvalitetno ozvučenje, izdvajaju Plan B od ostalih klubova.

Klub Plan B je novi klub u Beogradu, nalazi se na mestu nekadašnjeg kluba Opposite, ulici Mitropolita Petra 8. Potpuno renoviran prostor, sa velikim separeima, modernim dizajnom i nižim cenama u odnosu na ostale beogradske klubove.

Zbog velikog interesovanja pozivamo vas da rezerivišete svoje mesto na vreme! Rezervacije su besplatne, ali obavezne : 062/222-152; 066/222-152

 

Ostavi komentar

Security code
Osveži sliku

restoran holivud ledine nova godina

205x160 klub kafana tarapana docek 2015

klub hill docek nove godine 2015

ceca docek nove godine 2015

call center tri

Anketa

Da li češće posećujete klubove ili kafane?

hello205x120