Sa tradicijom dugom preko 30 godina Splav Hua Hua je centar boemskog duha Beograda. Kultno mesto Beograda za koje strani novinara kažu da je "Belgrade's Must" odnosno mesto koje prosto morate da posetite prilikom obilaska Beograda.

Proverite zašto su Toma Zdravković, Haris Džinović, Zdravko Čolić, Goran Bregović i mnoge druge legende iz sveta muzike i sporta rado dočekale zoru na našem splavu. Za ovih 30 godina Hua je postao boemska institucija i način života gde su svi naši gosti došli na mesto odlične zabave, pojačanog libida i fenomenalne live muzike koju izvode naši izvođači.

Drveni stolovi, karirani stoljnjaci, igranje po stolovima, odlična muzika i zapaljiva urbana atmosfera su znaci prepoznavanja Hua Hua. Ono na šta smo posebno ponosni su reakcije stranaca kada dođu na naš splav. Taj izraz lica i spektakl kome prisustvuju pomaže da beogradski noćni život dobije najprestižnije ocene na svetskom nivou.

Moramo priznati da nam je žao svake rezervacije koju ne mežemo da prihvatimo pa vam savetujemo da na vreme rezervišete svoj separe, sto, barski sto ili mesto za šankom. Uvek smo se trudili sa u potpunosti ispoštujemo sve naše goste i da svi zajedno napravimo boemsku atmosferu koja će se pamtiti.

I ne zaboravite - Ono što se desi na Hua ostaje na Hua!

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066 222 153;  066 222 152;  066 222 151

Program - Splav Hua Hua

Enterijer - Splav Hua Hua

Lokacija - Splav Hua Hua

Komentari