Splavovi, klubovi i kafane Beograd

KLUB DOBRILA - info i rezervacije: 066/222-151; 066/222-152; 066/222-153

klub_dobrila

Klub Dobrila već dugi niz godina slovi za neke od najboljih i najposećenijih beogradskih noćnih klubova. Uz lep i moderan ambijent, raspoložene goste, korektno osoblje i atmosferu koje odlični izvođači dovode do tačke ključanja, nezaboravan provod u klubu Dobrila vam je zagarantovan.

Žurke u klubu Dobrila organizuju se četvrtkom, petkom i subotom. Njihov početak je oko deset sati uveče, i traju sve do četiri sata ujutru. Muzički repertoar je pravca domaće rock i pop muzike, te u klubu Dobrila možete da poslušate najbolje bendove regiona, poput Balkan Ekspres benda, Superstarsa, Honey and Milk benda, Sevdah-Metal benda, Loco benda, Radijacije, Irene Blagojević, Coolares, Girls, boys and toys i mnoge druge.

Pored odlične muzike, možete da uživate u širokom opsegu vina, koktela, žestokih pića, ili u nekom od sokova i toplih napitaka. Od vina su u ponudi vina iz Australije, Novog Zelanda, iz Italije, Španije, Portugalije, Argentine Čilea... kao i domaća vina. Postoji i bogat izbor žestine, ali bi posebno istakli koktele, pogotovo domaći koktel Razuzdana Dobrila, koji se pravi od pirea jagode, od jabuka, vodke, parfait amoura i penušavca. Pored povećeg izbor vina i žestokih pića u opuštenoj atmosferi, na meniju se nalaze brojni specijaliteti - od raznih vrsta rižota, preko ribe, do klasičnih roštiljskih gurmanluka.

Osoblje u klubu dobrila izdvaja se po svojoj prijatnosti, ljubaznosti i uslužnosti, te sa te strane nećete osetiti nikakve neprijatnosti.

"...nekome majka, nekome devojka, mnogima prijateljica, Dobrila... Uvek vesela i nasmejana, spremna da nahrani, napoji i dobro zabavi..." - ovako o svom malom kutku govore ljudi iz restorana-kluba "Dobrila", a zatim još dodaju da je "Dobrila" danju "kuvarica", a noću "krčmarica" - restoran internacionalne kuhinje radi svakoga dana, a potom ovo mesto postaje klub, ali se specijaliteti kuhinje mogu naručivati i posle ponoći.

Iako klub Dobrila ima kapaciteta da primi do oko 200 gostiju, koji moraju da budu obučeni elegantno (ili barem polu elegantno), a pored toga u Dobrila klubu se uglavnom skuplja malo starija ekipa (od 25+ godina), te nećete zateći mnogo klinaca. Dobrila je često krcata, pa stoga preporučujemo da rezervišete svoje mesto unapred.

 

Zbog čega da izađete baš u klub Dobrila

  • Zbog fenomenalne atmosfere, pogotovo za ekipu stariju od 25 godina
  • Zbog odličnih bendova koji sviraju domaću rock i pop muziku
  • Zbog velike selekcije odličnih vina i nesvakidašnjih koktela
  • Zato što ovaj klub, kako godine odmiču, postaje sve popularniji!

 

Za aktuelan program kluba Dobrila pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.
Rezervacije na telefone 066/222-151; 066/222-152; 066/222-153.Galerija kluba Dobrila


Lokacija kluba Dobrila

 

Ostavi komentar

Security code
Osveži sliku

restoran holivud ledine nova godina

205x160 klub kafana tarapana docek 2015

klub hill docek nove godine 2015

ceca docek nove godine 2015

call center tri

Anketa

Da li češće posećujete klubove ili kafane?

hello205x120